Evde Ucuz İnternet

En Ucuz Evde İnternet

Evde internet kullanmak isteyen kullanıcıların en çok araştırdığı konuların başında internet fiyatları gelmektedir. maliyetlerin her geçen gün arttığı Türkiye`de evde internet hizmeti sunan internet servis sağlayıcıları da müşterileri için farklı paketler ve farklı fiyat politikalarını geliştirmeye devam ediyor.
Evde Ucuz İnternet
Evde Ucuz İnternet
Evde ucuz internet kullanmak isteyen kullanıcılardan biriyseniz, bu makaleyi okumanızı şiddetle tavsiye ederiz. Evde internet kullanmak isteyen ama aynı zamanda bütçesine de uygun olmak isteyen birçok kullanıcının olduğunu biliyoruz. Çünkü artan fiyatlardan dolayı kullanıcıların bütçelerine her geçen gün ek maliyetler yüklenmektedir. Dolayısıyla internet sağlayıcısı servisinizin size sağladığı internet maliyetleri de artmaktadır. Telkotürk tam da bu noktada müşteri dostu evde ucuz internet paketleriyle kullanıcılarına kolaylıklar sağlamaktadır. Kurduğu mükemmel alt yapı ve modern ekipmanlarıyla maliyetleri minimize etmeyi başaran Telkotürk, kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Harika fırsatlardan yararlanmak için size bir telefon uzaklıkta olan internet sağlayıcısı servis ile hemen iletişime geçiniz.
En Ucuz Evde İnternet - Telkotürk
En Ucuz Evde İnternet - Telkotürk

Evde İnternet Alt Yapısı

Eğer evinizde internet bağlamak istiyorsanız bazı kriterleri yerine getirmenizde fayda vardır. Telkotürk uzmanlarının tavsiyeleri doğrultusunda hareket etmeniz halinde hem hızlı internetin keyfini çıkaracak hem de ekstra maliyetlerden kurtulmuş olacaksınız. O halde bu kriterlere kısaca göz atalım.
Genişbant internet teknolojisini kullanmalısınız:  Geniş bant internet sayesinde en az 20 Mbps indirme ve 3 Mbps yükleme hızına sahip olabilirsiniz. Fiber optik, kablosuz, kablo ve DSL sayesinde çok hızlı veri akışını sağlama imkanı sunmaktadır. Telkotürk internet servis sağlayıcısı, bulunduğunuz bölgenin alt yapısına uygun teknolojiye göre hizmet sağlar.
Evde İnternet Alt Yapısı - Telkotürk
Evde İnternet Alt Yapısı - Telkotürk
Wi-fi tercih etmelisiniz: Evinizde WİFİ kullanmanızı gerektiren birkaç tane nedeni sizinle paylaşmak istiyoruz. Birden fazla kullanıcının kablosuz olarak evde internete bağlanma imkanı sunmaktadır. Tek bir bağlantı ile birden çok kullanıcı bağlantı yapabilir. Üstelik internetinizin hızında yavaşlama söz konusu olmaz. 

Ev İnterneti Kampanyaları

Telkotürk internet sağlayıcısı servisin sunduğu kampanyalardan haberiniz var mı? Web sitesini ziyaret ettiğinizde sizi karşılayan birçok kampanyanın beklediğini göreceksiniz. Çok farklı bütçelere sahip kullanıcılar için alternatif kampanyalar hazırladık. Hız oranına göre farklı fiyat tarifelerinin uygulandığı bazı kampanyalarımızı sizinle paylaşmak istiyoruz.
Free 20 : Hız: 20 Mbps’ye kadar, Kampanyalı Aylık Ücret: 219,90₺
Free 35 : Hız: 35 Mbps’ye kadar, Kampanyalı Aylık Ücret: 249,90₺
Free 100 : Hız: 100 Mbps’ye kadar, Kampanyalı Aylık Ücret: 269,90₺
Turbo 200 : Hız: 200 Mbps’ye kadar, Kampanyalı Aylık Ücret: 289,90₺
Turbo 500 : Hız: 500 Mbps’ye kadar, Kampanyalı Aylık Ücret: 329,90₺
Turbo 1000 : Hız: 1000 Mbps’ye kadar, Kampanyalı Aylık Ücret: 399,90₺
Ev İnterneti Kampanyaları - Telkotürk
Ev İnterneti Kampanyaları - Telkotürk

Yukarda Telkotürk internet kampanyalarından bazılarını sizinle paylaştık. Bütçenize uygun kampanyalarımızdan faydalanmak için bizimle iletişime geçiniz. Evde Ucuz internet kullanmak için size sunduğumuz bu harika fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Siz de bize katılın ve sınırsız, özgür ve kotasız internetin keyfini doyasıya yaşayın.

Evde Ucuz İnternet için İletişim Geç!

Web sitemizi detaylı inceledikten sonra size uygun kampanyalardan yararlanmak için Telkotürk müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgenin bir önemi yok. Çünkü Telkotürk`e Türkiye`nin her bölgesinden ulaşabilirsiniz.
Tel:

0850 330 30 33

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

3 Yorumlar

  1. Eğer evinizde internet bağlamak istiyorsanız bazı kriterleri yerine getirmenizde fayda vardır. Telkotürk uzmanlarının tavsiyeleri doğrultusunda hareket etmeniz halinde hem hızlı internetin keyfini çıkaracak hem de ekstra maliyetlerden kurtulmuş olacaksınız. O halde bu kriterlere kısaca göz atalım.

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel alt yapı ve modern ekipmanlarıyla maliyetleri minimize etmeyi başaran Telkotürke teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. her geçen gün ek maliyetler yüklenmektedir. Dolayısıyla internet sağlayıcısı servisinizin size sağladığı internet maliyetleri de artmaktadır. Telkotürk tam da bu noktada müşteri dostu evde ucuz internet paketleriyle kullanıcılarına kolaylıklar sağlamaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski